Selecteer jouw stijl afbeelding
direct of termijnen betalen foto
Verwelkom wout afbeelding

 

Groots

Wout is alles behalve een gewone kamerplant. Hij is een BOOM voor binnen en daarmee dé groene eyecatcher in elk interieur. Wout’s stam is massief, zijn bladerdak altijd overweldigend en zijn kroon tussen de 2.0 - 2.1m hoog.


Groots

 

Gezond

Wout draagt bij aan jouw gezondheid. Zijn machtige bladerkroon neemt namelijk schadelijke stoffen op uit de lucht en geeft er zuivere zuurstof voor terug. Ook reguleren de grote bladeren de luchtvochtigheid in huis. Zo verbetert Wout het leefklimaat in huis, dag in dag uit.
#groene held #wat een baas #Wout #wout_boominhuis #Klinkt te mooi om waar te zijn #dat is het niet.


Gezond

 

Gemakkelijk

Wout heeft maar 3x keer per jaar water nodig! Dit komt door zijn krachtige stam waarin hij al zijn voedingstoffen opslaat en dat maakt hem beresterk.

Mede daarom wordt Wout geleverd met 12 maanden levensgarantie!


Gemakkelijk

Jouw wout samenstellen

Wout
Wout
Vanaf € 499,00

 

Volgroeid

Wout is ongeveer twintig als hij bij jou aankomt. Uitgepuberd arriveert hij in de prime van zijn leven. Klaar om bij jou zijn volle pracht te tonen. Eenmaal bij jou is Wout zelfstandig en heb je geen omkijken meer naar hem. Af en toe een scheut water en verder alleen maar genieten!

 

 

Duurzaam

Er komt geen druppel kraanwater kijken bij het kleine beetje vocht dat Wout nodig heeft. Af en toe een scheut regenwater en ook dat wordt in de kassen hergebruikt! Daarnaast worden de kassen volledig verwarmd met restwarmte en de overige energie wordt geleverd door zonnepanelen. Nog vetter: via buizen zorgt de flora in de kassen er voor dat van de CO2 van nabijgelegen fabrieken niets overblijft.

 

 

Zakelijk

Op zoek naar groene collega’s voor binnen jullie organisatie?
Dat snappen wij helemaal en dan ben je aan het juiste adres! Onze planten zijn namelijk super makkelijk en vragen weinig aandacht. Daarbij zorgen ze voor minder stress en zullen ze er voor zorgen dat jij en je collega’s nog productiever worden.

Heb jij een vacature openstaan voor een van onze groene helden, een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@wout.com.

 

image


Je kent Wout van:

De Grote Tuinverbouwing
RTL4
BNR
Finntage
3FM
RTL7